Welkom bij Jeep Safari Galicica Ohrid

Een onvergetelijke Jeep Safari avontuur door de bergen rond Ohrid, door een team van ervaren Safari rijders en een toeristische gids ( Engels en Nederlands).
We zullen ervoor zorgen dat u een aangename berg tocht maakt, vergezeld van een adembenemend landschap.

Wij zijn een groep van jonge mensen die bereid zijn om u de schoonheden van ons land te laten zien. Door onze jarenlange ervaring kunt u veilig genieten van de safari. De voertuigen zijn uitgerust met alle veiligheidsuitrusting. Onze vriendelijke chauffeurs stoppen wanneer je maar wilt, zodat he foto's kunt maken van de wilde natuurlijke schoonheden. We kunnen tot 50 personen per safari meenemen , of als u dat liever wilt kunnen we ook een individuele tour organiseren voor minstens 4 personen.

Video 1

Video 2

Video 3

Tours

We bieden een verscheidenheid aan tochten rond Ohrid en we zijn hier om voor jou een tour te maken naar uw eigen keuze. Elke excursie is aangepast aan uw behoeften en wensen. De tour duurt ongeveer 7 uur. Elk van hen is een avontuur van je leven.

GALICICA

JABLANICA

MAVROVO

PLAKENSKA MOUNTAIN

ILINSKA MOUNTAIN

KARAORMAN

PELISTER

OF EEN TOER NAAR EIGEN KEUZE...

Ons meest beroemde tour is door het National Park Galicica. Het startpunt bevindt zich op ongeveer 700m. boven zeeniveau , wat het laagste punt is tijdens deze safaritocht. Het hoogste punt bevindt zich op de Tomoros piek, op een hoogte van 1675 km.
De voledige tour is ongeveer 80 km. waarvan 28 km. op asfaltweg en 52 km. op een onverharde bergweg, omgeven door geweldige natuurlijke schoonheden. We zullen een paar stops maken voor koffie en een lunch op enkele mooie uitkijkpunt.

Hoe kun je ons vinden

Contact

"We wensen jullie alvast een hele leuke en plezierige tour toe!"